Klubbens historie

Du sidder nu og ser dig omkring på vores hjemmeside. Her vil give dig en lille indføring i hvilken klub vi er og hvor vi skiller os ud fra traditionelle rideklubber.

Ponyklubben startede i februar 2000 i den tidligere rideklubs -HSR`s lokaler. Lokalerne havde stået ubenyttede hen i 2 år, og bar tydelig præg af dette. Velvilje fra kommunen samt ihærdig indsats fra hesteglade mennesker gjorde, at Ponyklubben kunne åbne for aktiviteter i august samme år.

Klubben har støt udviklet sig fra en dyrebesætning på 5 ponyer og 20 medlemmer til– 21 ponyer og et medlemstal som svinger mellem 100 og 120. Det er vores maximale kapacitet indenfor de fysiske rammer vi har i dag. Det stadig stigende medlemstal og den voksende venteliste viser da også, at der er interesse for en rideklub med netop vores koncept.

Gennem medansvar har vi bygget en klub op hvor medlemmerne betragter faciliteterne og dyrene som en del af deres eget, og som resultat af dette føler et stort behov for at få stedet til at være pænt, hyggeligt og med god økonomi.

Klubben har gennem de sidste år udviklet sig til et godt fristed for børn og voksne. Et sted hvor man føler sig velkommen og har mulighed for indflydelse og engagement i den udstrækning ens øvrige aktiviteter tillader det. Jeg byder dig velkommen til dette fristed og glæder mig til at se dig i ponyklubben.