Bliv underviser i PIH

Er du fyldt 18 år og har du lyst til at være en del af vores underviserteam i Ponyklubben?

Som underviser kan du få dit eget hold 1 eller flere gange om ugen – evt. sammen med en anden underviser i klubben.

Vi har hold på stort set alle niveauer – lige fra nybegynder i alle aldre til øvede ponyryttere, så det niveau du underviser på, tilpasses dine interesser og færdigheder. På alle begynderhold er der også tilkoblet hjælpere – børn som har deres pony i klubben eller andre øvede ryttere, der ikke kan få nok af heste og ridning!

Hvad indebærer det:

Underviseren møder senest 30 minutter før timen begynder, fordeler heste til holdet samt hjælper og vejleder i stalden. Vi lægger meget vægt på at undervisningen ikke kun foregår i ridehallen – men også før og efter ridetimen – som både kan foregå indendørs, udendørs på bane eller i naturen.. På de enkelte niveauer har vi en overordnet målsætning om hvad der lægges vægt på i undervisningen – og derudover kan du sætte dit helt eget præg på holdet. Efter ridetimen sørger man for at stald, ponyer og udstyr er efterladt korrekt.

Som underviser kan vi garantere dig en masse gode oplevelser i ponyklubbens fællesskab. Flere gange årligt samles underviserne og udveksler erfaringer og ideer. 2 gange om året holder vi elevstævne – altid med stor opbakning fra undervisere, elever og tilskuere.

Derudover får du:

Har du et barn der gerne vil starte til ridning – og vil du samtidig gerne undervise, kan dit barn springe ventelisten over og få en plads hurtigt.

Vores ridehus og øvrige faciliteter står til fri afbenyttelse alle formiddage, weekender og ferier for alle undervisere, som frit kan medbringe egen hest eller pony.

Vil du med på holdet? Så kontakt os endelig for nærmere info og aftale!

Caroline Mogensen 22327131

Laura Valnæs 23386907