Bliv hjælper på et hold

Som hjælper på et hold i PIH får du udover en masse gode timer i klubben også mulighed for at hjælpe andre yngre og/eller mere urutinerede elever.

Opgaver:

Som hjælper skal du møde en halv  time før ridetimen starter og ligeledes regne med at skulle blive lidt efter ridetimen, så du kan hjælpe med at strigle, sadle op og sadle af.

Dine opgaver er at hjælpe til i stalden før og efter ridetimen og i ridehuset under ridetimen. Du kan bl.a. komme til at hjælpe med strigling, opsadling og afsadling af hestene, være med til at gå ture undenfor, mm.

HUSK: Du skal finde en afløser og give underviseren besked hvis du bliver forhindret. Telefonlisten over hjælpere findes både her på siden og på opslagstavlen på rideskolen.

Børn med egen hest i PIH:

Børn som er fyldt 10 år og har deres egen hest stående i PIH skal hjælpe 1 time ugentligt. Man starter, når man er 9 år med at blive lært op. Dette er obligatorisk.

Børn som ikke har egen hest opstaldet på stedet:

Børn som ikke har egen hest i PIH, men som er fyldt 10 år, må også meget gerne hjælpe til på et hold. Dette er helt frivilligt.

Arrangementer for hjælperne:

2 gange årligt afholdes der et arrangement for hjælperne. Dette kan fx være fælles overnatning på rideskolen, tur i bowlingcenter, mm.

Vi sætter altid pris på flere hænder, så hvis du kunne tænke dig at blive hjælper, så sig endelig til, så finder vi et passende hold til dig.

Hvis du kunne tænke dig at blive hjælper eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig.

 

Caroline Mogensen 22327131

Laura Valnæs 23386907