Spot

Hej, jeg hedder Perfect Spot. Jeg er født den 14. maj 2010. Mit navn har jeg fået, da jeg har de mest perfekte pletter på min bagdel.

Jeg har været på rideskolen fra februar 2015. Det var der Marie Sofie hentede mig hjemme på Fyn og tog mig med til Haderslev. Det er faktisk slet ikke så slemt – at flytte hjemmefra, men man skal vist lige lære, hvordan legene på marken er. Nogle gange er de andre lidt kedelige, og bliver sure på mig, når de ikke gider mere. Så kan jeg faktisk godt blive lidt ked af det. Men heldigvis trøster Marie Sofie mig altid, og jeg elsker at nusse hende i hovedet med min bløde mule. Jeg tror faktisk også, at hun godt kan lide at blive nusset :)

Faktisk så har jeg vist en søster her i stalden. Det vidste jeg slet ikke, men Marie Sofie siger altid, at jeg er Cindy´s lillebror. Det forstår jeg sådan set ikke helt, for hun er jo MEGET mindre end mig… Nogle gange er de mennesker nogle mærkelige nogen. Men måske er der alligevel noget om det, fordi Cindy kan faktisk godt lide mig, og vi kan også snuse til hinanden uden at hun skriger sit prinsesse skrig. Min far hedder faktisk også Tribbel Trees Prince Perfect, og Cindy er jo også en prinsesse, sååå det passer måske meget godt.

Nu er det sådan, at Marie Sofie (og hendes mor) siger, at jeg først skal til at lære en masse ting, fordi jeg ikke er så gammel. Jeg skal lære at opføre mig som en voksen – øv hvorfor det… – og så skal jeg lære alle de ting, som rideskoleheste skal kunne. Men det er da vel ikke så svært – Marie Sofie må bare stramme sig an og komme i gang, så lover jeg at lære det hele, både dressur, spring, skovture og hvad I ellers sådan lige kan finde på. Faktisk så kan jeg næsten det hele allerede, men nogle gang er det bare sjovere at være barn end at være voksen, især hvis jeg synes det er lidt svært, det I vil. Men det ved I børn jo sikkert alt om.

Kik bare forbi min boks og nus mig lidt på mulen. Helst ikke for mange godbidder siger Marie Sofie. For så kan jeg godt finde på at skræmme jer lidt, altså fordi jeg vil have Programridningflere. Så får jeg bare skæld ud og bliver vældig ked af det bagefter. Men nusser I mig, så kan det være, at jeg også får lyst til at nusse jer lidt :)

Der er lukket for kommentarer.