Monceur

Hej piger og drenge!

Jeg er en dejlig hoppe der hedder Monceur, som betyder ”mit hjerte”!

Min mor er en blanding af en fjordhest og en araber og min far er en flot Connemare hingst!

Jeg er en 1’er pony på ca. 144cm og har boet i Ponyklubben siden 2012. Min fødselsdag er d. 31. marts og jeg er født i 2007.

Jeg elsker når I kommer og snakker med mig ved min box nr. 5 – og vil gerne vise alle de tricks jeg kan… jeg kan smile og kysse – men vil helst have en gulerod eller en godbid som belønning.. hvis ikke jeg får det kan jeg godt blive lidt træt af at vise hvor dygtig jeg er :)

Selvom jeg er en hoppe, æææælsker jeg at blive striglet og nusset om! Du må meget gerne klø mig godt på min hals og mit hoved J En gang i mellem kan jeg dog godt være lidt kilden på kroppen…

Min ejer hedder Julia, og vi laver en masse sjov sammen! Hun øver tricks med mig – og når vi rider, er vi begge to vilde med at springe! Vi drømmer om at komme ud og springe en masse, for det er vi rigtig gode til! Vi kan også godt lide at ride en lang tur ud i det blå. En gang i mellem ser vi nogle farlige ting derude – så hopper vi lidt – men vi er modige, så der skal meget til at forskrække os!

Jeg kan godt lide at bestemme – både på folden og på ridebanen… På folden hygger jeg mig med alle de andre hopper – og elsker at stå og kigge på de flotte vallakker… De vil gerne være kærester med mig næsten alle sammen! På ridebanen er det nok bedst at rytteren bestemmer – bare husk at minde mig om det, ellers tror jeg nemlig, jeg er nødt til det :)

Vi ses i Ponyklubben – husk gulerødderne, så bliver jeg så glad!

Vrinsk fra Monceur!

JULIA OG MONCEUR (1).JPGMONCEUR (3).JPGimage002.jpgimage003.jpg

Der er lukket for kommentarer.