Lexus

Hej Allesammen

Mit navn er Lexus – eller hvis det skal være helt rigtigt Toftegaardens Lexus. Jeg har boet i Ponyklubben i siden juni 2012 og det er jeg meget glad for. I Ponyklubben får vi nemlig masser af mad og der er rigtig mange sjove legekammerater.

Legekammeraterne får jeg en masse tid til at gå med at drille på folden og specielt Balou og mig kan godt lide at lave ”grimeleg”. Så prøver vi, hvem der først kan trække grimen af den anden. Jeg vinder tit, men det er fordi jeg har sådan et stort hoved, så jeg kan få grimen ind i munden og så Balou ikke trække den af. Jeg synes også det er mægtig sjovt at prøve om jeg kan trække dæknet af de andre, men deres mennesker siger hele tiden at det må jeg ikke – de er nogle kedelige nogen de mennesker.

Min madmor tør ikke springe, så jeg bliver mest brugt til dressur , men hvis jeg er heldig er der nogen af de andre mennesker, der vil springe lidt på mig. Jeg er ikke så god til det endnu, men jeg prøver at gøre mig umage og jeg er sikker på, at hvis jeg fik lov til at prøve lidt oftere, så ville jeg blive bedre.

Jeg kan også rigtig godt lide at komme i skoven og heldigvis er min madmor rimelig flink til at ride i skoven med mig, så det tror jeg faktisk at vi begge to hygger os gevaldigt med.

Min madmor siger at min største uvane er at jeg skal have alting i munden – jeg synes nu det er meget praktisk, for så ved jeg, ligesom hvad det er, jeg har med at gøre. Måske hænger det også lidt sammen med at jeg først fylder 5 år d. 14. maj 2013. Min madmor tror i hvert fald det bliver bedre når jeg bliver lidt mere voksen – men hun bliver klogere.

Hvis du skulle få lyst til at hilse på mig så står jeg i boks nr 15 i Ponyklubben – jeg håber vi ses.

P.S. Jeg ”eeeeeeelsker” gulerødder.

Der er lukket for kommentarer.