Cindy

Hej

Jeg hedder Cindy. Jeg er en stor 3’er pony, jeg er næsten 128 cm.

Jeg kom til ponyklubben i april 2013. Faktisk er der ingen der helt ved, hvornår i 2002 jeg blev født, og hvilken race jeg er. Men pyt med det, for de holder min fødselsdag den dag jeg blev købt, og det var den 18. maj, så jeg får gaver alligevel 🙂

Cindy er faktisk en forkortelse af Cinderella. Det betyder prinsesse – ved I nok 🙂 Derfor kan I også godt forstå, at min race må være ret kongelig. Beviset på, at jeg er en rigtig prinsesse er, at jeg er lige så følsom som ”Prinsessen på ærten”. Det er derfor, at det ikke er særlig rart for mig at få spændt min sadel, og derfor jeg godt kan blive lidt tvær, hvis I spænder den for hårdt.

Ellers er jeg en glad prinsesse. Jeg vil gerne sige hej og kæles lidt for, når I kommer forbi. Engang var jeg rigtig bange for, at nogen ville gøre mig ondt ved mit hoved, men det er jeg næsten ikke mere. Jeg har nemlig fundet ud, at I ikke gør mig noget.

Min ejer hedder Marie Sofie. Hun rigtig sød ved mig og passer mig rigtig godt. Det er hende jeg stoler mest på. Hun var den første, der fik lov til at strigle mit hoved.

Men af og til kan jeg ikke lade være med at drille hende – det hedder ”prinsessenykker”. Det jeg driller mest med er, når jeg selv bestemmer, hvor jeg vil hen. Det kan jeg både finde på i ridehuset og på staldgangen- hi hi.

Faktisk kan jeg også finde på at drille jer – sådan er det bare. Det er sådan noget prinsesser og 3’er ponyer er rigtig gode til – og nogen har sagt, at det er de mest kloge, der finder på sådanne nykker…… Der er nu flere, der har fundet ud af, hvordan de skal få mig til at gå den rigtige vej. Så bliver jeg meget sød bagefter. Det er en slags belønning, jeg giver jer.

Jeg ELSKER at ride en tur i skoven, det er så dejligt – også når jeg end gang i mellem napper et par mundfulde græs under turen – hmmm. Marie Sofie har nogle røde løbesko jeg får på, når vi skal på tur. Så gør det ikke ondt i min hove, og kan vi få en god travtur derude. Jeg tror også, at Marie Sofie godt kan lide, når vi er på skovtur, for nogle gange synger hun sange for mig og om mig derude 🙂 Jeg elsker også at springe, og jeg er ved at lære Marie Sofie, hvordan man gør. Det tror jeg bestemt, vi bliver vi gode til en dag.

Det var lidt om mig – små fine prinsessevrinsk til alle jer fra Cindy.

CINDY (3).JPGCINDY.JPGDSC06707.JPG__Marie Sofie.jpg

Der er lukket for kommentarer.