Blanka

Hej

Mit navn er Svalegårdens Blanka, til daglig kaldes jeg Blanka.

Jeg flyttede ind i ponyklubben i november 2014. Jeg er en fjordhest og som alle andre fjordheste elsker jeg mad, så hvis du ikke vil have mig i dine lommer skal du lade godbidderne blive udenfor min rækkevide og gem dem til mig efter timen, så bliver jeg rigtig glad.

Jeg er ponyklubbens ”rebel” Det vil sige, at jeg til tider tror jeg selv må bestemme hvad jeg skal, så jeg kan til tider være lidt umulig og du kan have brug for lidt hjælp fra din underviser til at fortælle mig at jeg skal opføre mig ordentlig i stalden, men jeg øver mig i at opføre mig ordentlig, så husk at rose mig når jeg gør det rigtige, så ved jeg nemlig til næste gang (måske) at det er sådan jeg skal gøre.

Mine ejere Sille og Ditte elsker jeg og de prøver at lære mig forskellige ting og de er rigtig gode til at rose mig når jeg gør det rigtige. Vi har sammen været til en del stævner mest i dressur, det syntes jeg er sjovt og så gør jeg mig umage. Jeg syntes det er sjovt at være i ponyklubben, jeg skal bare lige finde ud af hvem der bestemmer J Både i stalden og i ridehuset.

Jeg er en hoppe, få kalder mig for en ”diva” det vil sige at jeg nogle gange bliver hurtig utålmodig, jeg gør de ting jeg har lyst til, elsker opmærksomhed og selskab af andre heste (når jeg har lyst)

Kom og hils på mig i boks 8. hvis jeg er lækkersulten, kan jeg godt finde på at nappe, så vær opmærksom på mig.

BLANKA 4.jpg BLANKA 3.jpg BLANKA 2.jpg BLANKA 1.jpg

Der er lukket for kommentarer.