Torsdag 17.00 – 18.00 – Gult niveau

Undervisere: 

Dorthe Evald

Lene Jessen

DORTHE EVALD.jpg

DORTHE EVALD

LENE JESSEN.jpg

LENE JESSEN

 

 

 

 

 

Du kan selv ride rundt i skridt og trav, men kan endnu ikke ride mange forskellige heste. Du har en fornuftig opstilling og balance. Du kan nogenlunde selv sadle hesten op.

I stalden: Der kan stadig være ting ved opsadling eleverne finder svært, dette trænes. Desuden lærer eleverne at omgås flere forskellige typer heste i stalden.

I ridehuset: Det vigtigste på dette niveau er at eleverne lærer at ride forskellige heste. Ingen heste er ens og de har alle forskellige måder at skulle rides på.

Eleverne lærer meget af at ride forskellige heste og dette gør dem klar til at de måske engang skal passe eller have deres egen hest. Der lægges stadig stor vægt på at eleverne får den korrekte opstilling og eleverne lærer at ride rigtig diagonal.

 

 

 

 

 

 

Hjælper: Sille Mogensen

SILLE MOGENSEN.JPG

SILLE MOGENSEN

 

 

 

 

 

 

Eleverne kan skridte og trave selv, på række efter hinanden. Eleverne kan ride letridning uden at holde balancen i tøjlerne. Eleverne kan selv strigle hesten.

I stalden: Eleverne skal nu selv lære at omgås hestene korrekt i stalden og lærer selv at sadle hesten op.

I ridehuset: Der bliver brugt tid på at lære ridehusfigurerne (slangegang, volte, ned ad midten og skråt igennem), derefter lære eleverne at ride disse uden en hest foran sig til at styre efter. Der bruges stadig en del tid på rigtig opstilling og god balance.

 

Der er lukket for kommentarer.